2011

3. detsember 2011 — vahanikerdamise töötuba Tallinnas poes nimega Kangalaegas.

30. november 2011vahanikerdamise töötuba Noor-Eesti Loomekeskuses.

26. november 2011Numenori maskiball Puurmanni mõisas. Keskmaa Ordu korraldatud dragon.ee foorumi üldkokkutulek, kuhu olid kutsutud ka Elo ja Kaspar. Tegu polnud muinasüritusega, vaid rollimängijate kokkutulekuga. Agelinde panustas auhinnaripatsitega, mille autoriks oli Kaspar, kes ise nimetati parimaks rollimängude pildistajaks 2011. aastal. Mõned pildid Elost ja Kasparist selle ürituse tarbeks tehtud muinastemaatikast inspireeritud kostüümidega on siin ja siin.

25. august 2011 — Palupera ja Puka valla noortelaager. Elo õpetas kõlatehnikat, Susa ehk Susanna nõeltehnikat, Kaspar ja meie sõber Toivo boffermõõkade tegemist, Vanakaru metallehistööd, tarbatlane Toomas Asi puulusikate voolimist ning meie sõbrad Andres ja Imbi Palupera käsitöökojast kasetohust kuubikuid ja vesta männikoorest paadikesi. Muljeid laagrist loe siit ja siit.

17. juuni 2011 — vahanikerdamise töötuba Noor-Eesti Loomekeskuses. Juhendajad Kaarel-Kaspar ja Meelis Säre (Vanakaru).

2. mai 2011 — lihtsama nahast vöökoti õmblemise ja musterdamise töötuba.  Juhendaja Egge Edussaar-Harak.

27. aprill 2011 — arhailise kõlatehnika töötuba Noor-Eesti Loomekeskuses. Juhendajad Ivika Karlson, Elo Kuuste ja Susanna Mänd.

26. märts 2011 — arhailise kõlatehnika õpituba Urvaste seltsimajas. Juhendajad Ivika Karlson, Elo Kuuste ja Susanna Mänd.

9. veebruar 2011 — sõle töötuba Noor-Eesti Loomekeskuses.

20. jaanuar 2011 — kõlatehnika töötuba algajatele.

9. jaanuar kuni 5. mai 2011 — kursus “Muinasaja pärimuskultuur ja käsitöö tehnoloogiad” Kose Kunstikeskuses. Juhendajad: Elo Kuuste, Egge Edussaar-Harak, Ivika Karlson, Susanna Mänd, Kaarel-Kaspar Säre ja Meelis Säre (Vanakaru). Kursuse muljeid loe ja pilte vaata siit.

Lisaks telliti meid 2011. aasta tegema sügisel sõle musterdamise töötuba Tartu Kommertsgümnaasiumi õpetajatele ning hiljem korporatsioonile Rotalia.